Almedalsveckan
Telefon: 0498-26 93 10
E-post: almedalsveckan@gotland.se

Telefontid helgfri måndag-fredag
klockan 09.00-12.00 samt 13.00-15.00

Pressrum

Logotyp

Logotypen för Almedalsveckan får endast användas av huvudarrangörerna (de politiska partierna) och av värden (Region Gotland).

Logotypen är skyddad enligt Svensk lag. Region Gotland förbehåller sig rätten att ålägga den organisation/person som nyttjar Almedalsveckans logotyp på ett felaktigt sätt, att vidta åtgärder så att felaktigt nyttjande upphör.

Fotoarkiv

I fotoarkivet finns ett axplock ur Almedalsveckans historia, sett ur ett kameraperspektiv. Bilderna är inte på något sätt heltäckande från alla år eller något tema.

Får jag använda bilderna?

De bilder som finns i bildarkivet är fria att användas. OBS: Fotografens namn (eller Foto: Region Gotland) måste anges vid all form av publicering. Bilderna får endast användas för icke-kommersiella ändamål som är kopplade till Almedalsveckan. Bilderna får inte heller förvanskas på något sätt.

De bilder som ligger på andra sidor på Almedalsveckans hemsida får inte användas av andra än Region Gotland.

Upphovsrätt

Lagen som skyddar bilder heter upphovsrättslagen (URL). Att visa respekt för upphovsmannens verk borde vara en självklarhet för alla bildanvändare.

Pressbilder projektgruppen

Om pressbild önskas på projektgruppen eller annan medarbetare ber vi er att kontakta oss.

Sändningsbussar

För placering av eventuella sändningsbussar vänligen kontakta TKF Park och Markupplåtelse på mark.almedalsveckan@gotland.se eller på telefon: +46 (0)498 26 93 10, knappval 3

Hitta direkt