Almedalsveckan
Telefon: 0498-26 93 10
E-post: almedalsveckan@gotland.se

Telefontid helgfri måndag-fredag
klockan 09.00-12.00 samt 13.00-15.00

Almedalskartan

Att hitta

Under Almedalsveckan dyker det upp adresser och arenor som inte ens gotlänningarna känner till och som inte finns att söka på kartor. Det kan bli en utmaning att hitta rätt evenemang bland Visbys gator och gränder.

Almedalskartan

Varje år tar Almedalsveckan fram en karta – Almedalskartan. Kartan visar upp gator och många servicefunktioner. Har du problem att hitta är du under Almedalsveckan alltid välkommen till Träffpunkt Gotland på Donnersplats.

I den tryckta produkten lyfter vi alla träffpunkter, alltså mötesplatser för spontana samtal. De har en kartkod som du kan använda på Almedalskartan för att lättare hitta vart du ska. 

Almedalsområdet är ytan innanför avspärrningarna. Kartan får användas, ange alltid copyright Region Gotland. Användning i kommersiellt syfte får inte förekomma.

GPS-funktion

Samtliga evenemang i det officiella programmet har koordinater kopplat till sin adress. Du kan med GPS på smartphone eller surfplatta använda dig av så kallad platsfunktion. Med hjälp av den kan du hitta både evenemang som är nära dig och till specifika evenemang. Det fungerar direkt i appen Almedalen Just Nu

 

Hitta direkt