Almedalsveckan
Telefon: 0498-26 93 10
E-post: almedalsveckan@gotland.se

Telefontid helgfri måndag-fredag
klockan 09.00-12.00 samt 13.00-15.00

Ansökan till att medverka i Almedalsveckans officiella program är öppen!

Publicerad 2024-02-01 17:21
Det finns redan efter första dagen fem arrangörer som bidragit med fyra evenemang och en träffpunkt. Vi är så glada över ert engagemang!
Tips till dig som vill vara med
Vi vet att det finns många som är på gång med sin planering för medverkan under Almedalsveckan 2024. En uppmaning till alla att redan nu skicka in evenemangen. Vi vill visa upp alla som skapar Almedalsveckan och bidrar med sitt engagemang genom att puffa på det officiella programmet.
 
> Skicka in din ansökan tidigt
Under perioden 1 februari och 13 mars kostar det inget att skicka in ansökan om att medverka i det officiella programmet.
 
> Det går att komplettera 
Allt behöver inte vara klart när du skickar in ansökan. Almedalsveckan bygger på aktuella samhällsfrågor och vi vet att saker sker snabbt i vår omvärld.
 
> Rubrik och beskrivning av samhällsfrågan viktig
Almedalsveckan är och ska så förbli en mässa för samhällsfrågor. Därför vill vi att evenemangets rubrik ska spegla en samhällsfråga, inte vem som medverkar. Lika tuffa är vi i vår bedömning under beskrivningen av samhällsfrågan. Där ska information om varför denna fråga är viktig finnas.
 
Har du frågor?
Fredagen den 16 februari drar vi i gång med vårens digitala arrangörsträffar. Vi börjar med ett introduktionsmöte där vi svarar på frågor som handlar om att delta, vad man behöver tänka på, vilka tillstånd som behövs och annat som kan vara bra att ha koll på som ny arrangör.