Almedalsveckan
Telefon: 0498-26 93 10
E-post: almedalsveckan@gotland.se

Telefontid helgfri måndag-fredag
klockan 09.00-12.00 samt 13.00-15.00

Bild över ett vintrigt Almedalen med Visby Domkyrka i bakgrunden

Trygghetsvärdar och alla röster ska höras

Publicerad 2022-12-22 11:06
Under Almedalsveckan 2023 kommer besökare och arrangörer att mötas av Region Gotlands trygghetsvärdar, som genom sin närvaro ska verka för att öka tryggheten och vara Almedalsveckans ögon och öron i det offentliga rummet.

Våra värdar på stan är också ett stöd för besökare och kan ge svar på frågor och hjälpa till att hitta i Visbys gränder och torg.

Fler scener i Almedalen
Inför Almedalsveckan 2023 planerar vi för fler scener i parken i Almedalen. Du som besökare får möjlighet att ta del av evenemang som sker på den stora Almedalsscenen, i partitältet samt på den nya scenen vid Kruttornet som går under arbetsnamnet Lilla Almedalen.
Alla röster ska höras
En av scener i Almedalen är tänkt att vara för evenemang skapade av organisationer som inte annars kan medverka som arrangörer i Almedalen. 
 
Tillhör du en ideell organisation som inte tidigare varit med som arrangör på Almedalsveckan? Då kan du få möjlighet att lyfta din hjärtefråga i sommar. Alla är välkomna att ansöka om att medverka med evenemang.
Engagemanget stort inför Almedalsveckan 2023
Under hösten har vi haft fina dialoger med många arrangörer som planerar för sin medverkan och engagemanget är stort inför 2023. Vi ser fram mot fler samtal under våren och att ses i Almedalen mellan den 27 juni och 1 juli 2023.
 
Detta och mer därtill kan du läsa om i senaste nyhetsbrevet från Almedalsveckan.
 
Vi passar också på att önska alla en God Jul och ett Gott Nytt Demokratiår 2023!