Almedalsveckan
Telefon: 0498-26 93 10
E-post: almedalsveckan@gotland.se

Telefontid helgfri måndag-fredag
klockan 09.00-12.00 samt 13.00-15.00

Bild på alla partiledarna, som står sida vid sida i den ordningen de ska tala under Almedalsveckan 2022. Texten säger Alla partiledare kommer, välkommen du också!

Almedalsveckan invigs på söndag!

Publicerad 2022-07-01 06:45
Nu är vi alla laddade och längtar efter att få träffa alla som kommer till Visby och Almedalen. Det fortsätter strömma in nya ansökningar om medverkan i det officiella programmet. Mer än 2 050 evenemang går redan nu att välja emellan!

I vårt nyhetsbrev, så här ett par dagar innan vi ses, innehåller sena tips, påminnelse och lite annat som vi hoppas du ser som värdefullt att ha koll på. Det vi vill lyfta lite extra är:

  • Håll avstånd - pandemin finns fortfarande kvar i vårt samhälle, så vi uppmanar alla till att hålla avstånd, tvätta händerna och stanna hemma vid sjukdom.
  • Partiledartal - nytt för i år är att det är två partiledartal per dag. Kl 11 hålls förmiddagstalet och  kl 19 är det dags för kvällstalet. Undantaget söndagen då Almedalsveckans första talet är kl 19 och torsdagen då sista talet är kl 11.
  • Planera besöket - gå igenom programmet, välj ut intressanta evenemang, men tänk på att skapa luft i ditt schema för det oväntade.
  • Almedalståget - vårt tillgänglighetståg går från Östercentrum till Almedalen fyra gånger om dagen, tur och retur. Två avgångar som går lagom tid för att hinna till partiledartalen.
  • Almedalsveckan Play - krockar två intressanta evenemang kanske du kan ta del av det du valde bort via Almedalsveckan Play.
  • Tillgängliga partiledartal - oavsett om du tar del av partiledartalen på plats eller via Almedalsveckan Play så får du talet teckenspråkstolkat och textat. Är du på plats i Almedalen så får du även tillgång till syntolkning.
  • #Almedalsveckan - fortsätt att tagga oss i era inlägg på sociala medier! 

Nyhetsbrevet i sin helhet finns länkat nedan. Får du inte våra utskick? Bli prenumerant idag, så missar du inte vår information.

Vi ses i Almedalen!