Almedalsveckan
Telefon: 0498-26 93 10
E-post: almedalsveckan@gotland.se

Telefontid helgfri måndag-fredag
klockan 09.00-12.00 samt 13.00-15.00

Hög tid att planera Almedalsdeltagandet!

Publicerad 2022-06-17 06:56
Just nu finns det över 1 700 evenemang och träffpunkter att botanisera i under Almedalsveckans fem dagar. Fem dagar där beslutsfattare, politiker, civilsamhället och akademin samlas för att lyfta och samtala om viktiga frågor som bidrar till ett bättre samhälle.

Vi ser verkligen fram emot att återigen få samla alla engagerade personer i vår vackra omgivning för en gemensam hyllning till vår demokrati. En demokrati som är värd att värna om, varje dag!
I senaste nyhetsbrevet vill vi lyfta följande:
 
Skippa engångs - genom att välja flergångsförpackning när du ska äta på matområdet är du med i vårt pilotprojekt som syftar till att minska avfall och ta bort engångsmatieral.
 
Politiker i evenemang - finns det en, gärna två, politiker i panelen får du möjlighet att lyfta dina frågor med någon som har möjlighet att påverka politiska beslut.
 
Almedalståget - vi lanserar i år vårt tillgänglighetståg som vi också kallar Almedalståget. Tåget är till för dig som har problem med att gå upp och ner för Visbys gator. Och i mån av plats, även för andra. 
 
Almedalsveckan Play - nu är vår plattform lanserad för årets digitala evenemang. Delta digitalt i evenemangen när de genomförs eller passa på i höst att ta del av inspelningarna.
 
#Almedalsveckan - tack alla som taggar oss i era inlägg på sociala medier! 
 
Varmt välkomna till Visby och Almedalen!