Almedalsveckan
Telefon: 0498-26 93 10
E-post: almedalsveckan@gotland.se

Telefontid helgfri måndag-fredag
klockan 09.00-12.00 samt 13.00-15.00

Bild som illustrerar politiker i panelen med Ann Linde (dåvarande EU och handelsminister) samt Azitia Raij (USA:s ambassadör)

Om en månad inviger vi årets Almedalsvecka!

Publicerad 2022-06-03 14:41
Det officiella programmet börjar ta form och det är med glädje vi kan konstatera att 800 arrangörer bidrar med 1 450 evenemang. Almedalsveckan är tillbaka i full kraft, det är ett som är säkert!
I senaste nyhetsbrevet passar vi på att tipsa om ett par saker som är bra att ha koll på. Ett par av av dessa ser du här, resten hittar du i nyhetsbrevet. I nyhetsbrevet kan du också läsa om varför det kan skapa dynamik att ha en politiker med i panelen.
 
Boka en politiker - bjud in till samtal som gör skillnad, en eller flera politiker i panelen eller publiken skapar dynamik. 
 
Invigningen - klockan 11 söndag 3 juli invigs Almedalsveckan från Almedalens scen av demokratiministern och Gotlands landshövding för att nämna några.
 
Nästa deadline - den 8 juni höjs ansökningsavgiften för medverkan i det officiella programmet. I avgiften ingår utan extra kostnad synlighet i programmet, sökbarhet i appen samt möjlighet att använda Almedalsveckan Play.
 
#Almedalsveckan - tagga oss redan nu när du lägger ut notiser om ditt Almedalsengagemang. Du gör vår dag när vi får upp inlägg i sociala medier som visar att det är fler än vi som längtar till den 3 juli!
 
Varmt välkommen till Visby och Almedalen!