Almedalsveckan
Telefon: 0498-26 93 10
E-post: almedalsveckan@gotland.se

Telefontid helgfri måndag-fredag
klockan 09.00-12.00 samt 13.00-15.00

Hjälp oss att hitta boende

Har du ett gästrum, hus, lägenhet eller stuga att hyra ut under Almedalsveckan? Almedalsveckan 2024 inleds tisdagen 25 juni och avslutas fredagen 28 juni. 

Var med på vår anslagstavla

Om du vill finnas med på vår anslagstavla över privata boenden så fyll i nedan formulär och skicka in till oss. När du har fått ditt boende/bostad uthyrd, vänligen kontakta oss så tar vi bort det. 

Var transparant

Var gärna transparent i vad du erbjuder och till vilket pris. Att vara transparent med priser är ett verktyg för att synliggöra den verkliga prisbilden. Vi är måna om att alla ska ha förutsättningar att delta under Almedalsveckan och uppmanar alla som välkomnar Almedalsbesökare att tänka långsiktigt och måna om vårt gemensamt goda värdskap.  

Vi får många gånger frågan om vilket pris som är rimligt att ta ut. Vi kan inte säga vilket pris du ska ta, det beror såklart helt på vad som ingår, standard på boendet och avståndet till Almedalen. Vi värnar om att Almedalsveckan är den demokratiska mötesplatsen för alla, så vår rekommendation är att hålla ett rimligt pris som du själv hade kunnat tänka dig att betala. 

Uppgifter vi önskar: 

  • Gata och ort  - exempelvis Trappgatan, Visby
  • Antal bäddar och antal sovrum - specificera vad som finns i ditt boende. 
  • Avstånd till Almedalen - hur långt är det? Rekommenderas något kollektivt resande
  • Pris - specificera om det går att boka enstaka nätter och vad priset i så fall är per natt och bädd eller om det är ett bestämt antal nätter för Almedalsveckans 4 dagar. 
  • Antal nätter?  - Hur många nätter, går det att boka kortare eller längre period än Almedalsveckans 4 dagar. 
  • Information om boende - Vill du ge någon ytterligare information? Parkeringsplatser, busslinjer och busshållplatser, wifi, möjlighet att hyra cykel, lakan etc

 

Gata och ort*
Antal bäddar och antal sovrum
Avstånd till Almedalen
Pris
Antal nätter
Information om boende
Kontaktperson*
Telefon*
E-post*
Vilka kontaktuppgifter vill du att vi publicerar på hemsidan?
Behandling av personuppgifter
För att vi ska kunna publicera dina uppgifter och för att potentiella gäster ska kunna kontakta dig behöver vi de personuppgifter du lämnar när du skickar in formuläret. I och med att du skickar in bekräftar du ditt samtycke att vi behandlar dina personuppgifter. Tänk på att inte lämna några känsliga eller skyddade uppgifter.

De personuppgifter du lämnar används för att publicera ditt boende på hemsidan. Så fort du hör av dig till oss om att ta bort ditt boende kommer vi att radera dina uppgifter på almedalsveckan.info. E-post gallras senast efter två år. Vi kan komma att dela dina personuppgifter med tredje part förutsatt att vi är skyldiga att göra så enligt lag. Vi tillämpar gällande integritetslagstiftning vid behandling av personuppgifter.

Personuppgiftsansvarig är Almedalsveckan, Region Gotland, 621 81 Visby. Har du frågor om hanteringen om dina personuppgifter, se vår hemsida www.almedalsveckan.info/personuppgifter, eller kontakta oss på almedalsveckan@gotland.se. Du når vårt dataskyddsombud på 0498-26 90 00. Om du har klagomål på vår behandling av dina personuppgifter har du rätt att inge klagomål till tillsynsmyndigheten Integritetsskyddsmyndigheten.
(SPAM-kontrollfråga)*