Almedalsveckan
Telefon: 0498-26 93 10
E-post: almedalsveckan@gotland.se

Telefontid helgfri måndag-fredag
klockan 09.00-12.00 samt 13.00-15.00

Hur påverkas Almedalsveckan 2021 av pandemin?

Publicerad 2020-10-06 12:36
I senaste nyhetsbrevet finns de tre olika scenarierna med vilka Almedalsveckan just nu planerar nästa års vecka kring. Hur det blir är ännu för tidigt att säga något om.

Oavsett om det blir en Almedalsvecka som vi känner igen sedan tidigare, eller om vissa restriktioner begränsar antalet personer och hur vi möts, så är det viktigt att Almedalsveckans projektgrupp, tillsammans med den gotländska besöksnäringen och Region Gotlands smittskyddsläkare visar att Gotland kan erbjuda säkra möten. Detta är ett fokusområde för oss under hösten.

I nyhetsbrevet står det också om den översyn som pågår just nu, både gällande styrning och roller, och gällande framtida format för Almedalsveckan. Förändringen av formatet handlar om hur partierna fördelar dagarna dem emellan och när i tid veckan ska arrangeras. Det nya formatet beräknas vara klart till nästa höst. 

Vill du få vårt nyhetsbrev? Klicka på länken så kommer du till sidan med alla nyhetsbrev som skickats ut under 2019 och 2020, samt till prenumerationstjänsten.

Länk för att prenumerera på Almedalsveckans nyhetsbrev >>