Almedalsveckan
Telefon: 0498-26 93 10
E-post: almedalsveckan@gotland.se

Telefontid helgfri måndag-fredag
klockan 09.00-12.00 samt 13.00-15.00

Om webbplatsen

Almedalsveckan.info är Almedalsveckans officiella webbplats. Här finns information om Almedalsveckans program, tjänster och praktisk information.

Almedalsveckan.info utgör ett nav för Almedalsveckan. Riksdagspartierna är huvudarrangör av Almedalsveckan och Region Gotland är värd. Region Gotland står bakom webbplatsen som syftar till att kommunicera med dig om Almedalsveckan.

Responsiv design

Webbplatsen har en responsiv design, vilket innebär att den anpassar sig till den skärmbredd som du använder. Det gör att du kan navigera på ett enkelt och smidigt sätt oavsett om du använder en dator, surfplatta eller mobiltelefon.

Webbläsare

Webbplatsen fungerar bäst i moderna webbläsare som följer webbstandarder. Äldre webbläsare fungerar också men kan visa webbplatsens design annorlunda. 

Nödvändiga program

Vi publicerar pdf-filer på almedalsveckan.info. För att öppna pdf-filer behöver du ha ett program som kan hantera pdf. Det finns program som är gratis och som går att ladda ner på internet. 

Ansvar för innehåll

Informationsansvaret står Almedalsveckan för på almedalsveckan.info. Bortsett i specifika fall där det tydligt uppges. När det gäller Almedalsveckans officiella program står varje arrangör för information i varje enskilt evenemang.

Lämna synpunkter på innehåll

Vi tar gärna emot dina synpunkter på hur almedalsveckan.info kan bli ännu bättre. Det gör du enklast genom att skicka e-post direkt till oss eller via formuläret lämna synpunkter om webbplatsen, klicka här för att komma dit.